
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان اصفهان، جلسه کمیته ساماندهی و نظارت بر فضاهای اقامه نماز راه های مواصلاتی استان اصفهان صبح روز سه شنبه نهم تیرماه، با حضور اعضای کمیته در سالن جلسات ستاد اقامه نماز استان برگزار شد.
این نشست با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد و سپس مهدوی نژاد کارشناس برنامه یزی، نظارت و ارزیابی ستاد ضمن تسلیت ایام محرم و خیرمقدم به حاضران، بر ضرورت انجام دقیق وظایف محوله تأکید کرد.
وی با اشاره به اهمیت نمازخانه های بین راهی در ارائه خدمات مناسب به زائران، خاطرنشان ساخت که تمامی دستگاه های عضو کمیته باید در اسرع وقت نسبت به بررسی وضعیت مساجد، نمازخانه ها و سرویس های بهداشتی در محورهای مواصلاتی استان اقدام کنند تا در هفته آینده و هم زمان با مراسم بزرگداشت و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید، هیچگونه کمبودی در ارائه خدمات وجود نداشته باشد.
در ادامه جلسه، اعضای کمیته هر یک به بیان دیدگاه ها و پیشنهادهای خود پرداختند و آمادگی کامل دستگاه های متبوع را برای ارائه خدمات شبانه روزی در محورهای مواصلاتی اعلام کردند.
بر اساس مباحث مطرح شده، مقرر شد مجموعه ای از اقدامات هماهنگ و گسترده در سطح استان اجرا شود تا شرایط لازم برای رفاه و آرامش زائران فراهم شود.
نخستین مصوبه جلسه بر بازدید جامع از نمازخانه های بین راهی در مجتمع های خدمات رفاهی تأکید داشت و بر این اساس، اکیپ های مشترک شامل کارشناسان راهداری و حمل ونقل جاده ای، بهداشت محیط و دبیران ستاد اقامه نماز موظف شدند وضعیت نظافت، تجهیزات، امکانات وضوخانه ها و سرویس های بهداشتی را بررسی و نواقص احتمالی را برطرف کنند و همچنین مقرر شد مسئولان شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی نسبت به بازدید از نمازخانه های مجاور پمپ بنزین ها اقدام کنند.
در بخش دیگری از مصوبات، شهرداری های مراکز استان به ویژه شهرداری اصفهان مکلف شدند نمازخانه های موجود در پارک های سطح شهر را مورد بازدید قرار دهند و نسبت به رفع مشکلات احتمالی اقدام کنند و علاوه بر این، تأکید شد که در کنار چادرهای هلال احمر، امکانات لازم برای اقامه نماز پیش بینی شود تا زائران بتوانند در شرایط مناسب از این فضاها بهره مند شوند.
اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای نیز موظف شد با ارسال مکاتبه رسمی به مجتمع های بین راهی، بر ضرورت تأمین آب ذخیره، مواد شوینده، استفاده از نیروهای خدماتی ویژه و رعایت کامل نظافت تأکید کند و هلال احمر نیز مأمور شد روحانیون لازم را برای برگزاری نماز جماعت و فعالیت های فرهنگی به پایگاه ها اعزام کند.





