اخبارالبرز

مدیر ستاد اقامه نماز با دادستان استان البرز دیدار کرد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان البرز، حجت الاسلام و المسلمین مرادی مدیرستاد اقامه نماز با مددی دادستان استان البرز به همراه آزادی مدیر حقوقی ستاد اقامه نماز کشور و کارشناس نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز استان در راستای رسیدگی به مساجد و نمازخانه های بین راهی در مورخ بیست و ششم دی ماه دیدار کرد.

ابتدا حجت الاسلام والمسلمین مرادی از مساعدت و همراهی دادستان برای پیگیری مشکلات و معضلاتی که برخی مساجد بین راهی استان دارند، تشکر و قدر دانی کرد و گزارشی از مسائل مساجد بین راهی برای دادستان تشریح کرد.

مددی دادستان استان البرز پس از سخنانی در مورد جایگاه و نقش حیاتی مساجد در نظام جمهوری اسلامی، ضمن ارائه راهکارهایی برای حل مشکلات حقوقی این مساجد، اعلام آمادگی کردند و در چهارچوب قوانین و مقررات مساعدت و کمکهای لازم برای ساماندهی وضعیت مالکیت و بهره برداری از این مساجد را با ستاد اقامه نماز داشته باشند.

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

  1. سلام و احترام
    آقای آزادی که مدیرحقوقی ستاد اقامه نماز کل کشور هستند را می شناسم. بسیار انسان شریف و با اخلاقی هستند و توانایی علمی حقوقی خوبی هم دارند.
    ان شاء الله ستاد اقامه نماز، با حضور افراد توانمند اینچنین مسیر مناسبی را طی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا