اخبارخراسان جنوبی

جلسه شورای اقامه نماز شهرستان قاین برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان خراسان جنوبی،هشتم دیماه جلسه شورای اقامه نماز شهرستان قاین با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین کمیلی مدیر ستاد اقامه نماز استان خراسان جنوبی، حجت الاسلام و المسلمین سهرابی نژاد دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان، غلامپور فرماندار و دیگراعضای شورای در محل فرمانداری شهرستان برگزار شد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان در این نشست ضمن تبریک اعیاد ماه رجب و تشکر از فرماندار و مسئولین شهرستان درخصوص میزبانی اجلاس استانی نماز ، گزارشی از برنامه ها و فعالیت های ستاد اقامه نماز استان در سال جاری ارائه و برنامه های اجلاس استانی را تشریح کرد.

در ادامه غلامپور فرماندار شهرستان ضمن خیر مقدم و تشکر از فعالیتهای ستاد اقامه نماز استان و شهرستان در ترویج و توسعه فرهنگ نورانی نماز افزود:به توفیق الهی اجلاسیه استانی نماز خراسان جنوبی در تاریخ ۲۶ بهمن‌ماه  به میزبانی شهرستان قاینات و در دانشگاه بزرگمهر شهرستان برگزار می شود.

رئیس شورای اقامه نماز شهرستان افزود : همه دستگاه ها با بهره‌گیری از ظرفیت‌های تبلیغی، نسبت به اطلاع‌رسانی گسترده و فضاسازی محیطی متناسب با شأن و جایگاه نماز در سطح شهر اقدام و زمینه حضور پرشور اقشار مختلف مردم، به‌ویژه نسل جوان، در این رویداد معنوی فراهم شود.

وی بر جایگاه والای نماز به‌عنوان ستون دین، عامل تعالی روح انسان و محور آرامش فردی و سلامت اجتماعی تأکیدو گفت نماز، پیوند عمیق انسان با خالق هستی و سرچشمه‌ای برای تقویت ایمان، مسئولیت‌پذیری و اخلاق‌مداری در جامعه اسلامی است و ترویج این فریضه الهی، نقشی اساسی در کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقای معنویت عمومی ایفا می‌کند.

در پایان اعضای شورای اقامه نماز شهرستان بر لزوم هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، نهادهای فرهنگی و آموزشی در راستای نهادینه‌سازی فرهنگ اقامه نماز و برگزاری هرچه باشکوه‌تر اجلاسیه استانی نماز تأکید کردند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا