اخبارزنجان

دیدار دبیر ستاد اقامه نماز خدابنده با مدیر جدید اتاق اصناف

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز زنجان،صبح روز شنبه پانزدهم شهریور ماه ابراهیمی دبیر ستاد اقامه نماز خدابنده ،اعضای ستاد اقامه نماز شهرستان با جمشید احمدی مدیر اتاق اصناف و کرمی معاون اداره دیدار و گفتگو کرد.

دراین دیدار ابراهیمی دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان ضمن تبریک انتصاب اعضای جدید اتاق اصناف بر اهمیت همکاری و استفاده از ظرفیت‌های بالقوه در مجموعه اصناف و ستاد اقامه نماز در راستای ترویج و توسعه امر نورانی نماز  در صنف‌های مختلف و اتحادیه‌ها در سطح شهرستان را خواستار شد.

ابراهیمی گفت:هم افزایی و برنامه‌ریزی مشترک به منظور گسترش فعالیت‌ها فرهنگی و نمازی در سطح بازار و کسبه و توجه بیشتر به فریضه نورانی اقامه نماز در سطح صنف های مختلف در سطح شهرستان به عنوان یک ارزش محوری در جامعه اصناف از ضروریات امروزی ماست.

وی در ادامه بر لزوم یادآوری به بزرگان و قدیمی های اصناف مختلف اشاره کرد و گفت: متولیان اصناف و بازاریان خدابنده از اهتمام ورزان به نماز هستند،تذکر و یادآوری موجب همت مضاعف و برپایی نماز  جماعت باشکوه در حوزه اصناف خواهد شد.

احمدی مدیر اتاق اصناف نیز در این جلسه با تاکید بر لزوم برگزاری نشست‌ها و دوره‌های آموزشی نماز گفت: اگر اصناف با معارف نماز آشنا باشند، خود پیشگامان اقامه نماز در جامعه خواهند بود.

وی در ادامه حضور کارشناسان تخصصی نماز را در دوره های ویژه اصناف مورد تاکید قرار داد اضافه کرد: اگر جامعه هدف با آثار و برکات نماز آشنا باشند علاوه بر اهتمام، در برپایی زیرساخت‌ها نیز یاور نماز خواهند بود. دیدار دبیر ستاد اقامه نماز خدابنده با مدیر اتاق اصناف

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا