اخبارکردستان

تبیین برنامه‌های دهه فرهنگی «معارف نماز و مسجد» در سیمای مرکز کردستان

حضور مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان در برنامه زنده تلویزیونی به مناسبت دهه فرهنگی معارف نماز و مسجد.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کردستان، بیست و هشتم مرداد ماه، اکبر عظیمی، مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان با حضور در برنامه زنده تلویزیونی شبکه استانی کردستان، به تشریح اقدامات و رویکردهای این ستاد در دهه فرهنگی «معارف نماز و مسجد» پرداخت.

مدیر ستاد اقامه نماز استان در بخشی از سخنان خود، ضمن اشاره به رویداد تاریخی بیست‌وهشتم مردادماه، عبرت‌آموزی از وقایع گذشته را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر دانست و آن را چراغ راهی برای پیشبرد اهداف آتی و مدیریت چالش‌های پیش‌رو برشمرد.

عظیمی در ادامه، فلسفه نام‌گذاری ایام منتهی به روز جهانی مسجد به‌عنوان «دهه فرهنگی معارف نماز و مسجد» را واکاوی کرد. وی هدف اصلی از این نام‌گذاری را ترویج فرهنگ اقامه نماز، بازخوانی ظرفیت‌های مساجد و احیای جایگاه این اماکن مقدس به‌عنوان کانون تعاملات اجتماعی، تربیتی و بصیرت‌افزایی معرفی کرد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان با برشمردن مجموعه‌ برنامه‌های تدارک‌دیده شده، هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، نقش امامان جماعت و مشارکت فعالان مسجدی را موتور محرک این فعالیت‌ها خواند و بر استمرار چنین اقداماتی برای نهادینه‌سازی معارف دینی در لایه‌های مختلف جامعه، به‌ویژه در میان نسل جوان و نوجوان، تأکید کرد.

تبیین برنامه‌های دهه فرهنگی «معارف نماز و مسجد» در سیمای مرکز کردستان تبیین برنامه‌های دهه فرهنگی «معارف نماز و مسجد» در سیمای مرکز کردستان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا