اخباریزد

شورای اقامه نماز پارک علم و فناوری یزد برگزار شد

مدیر ستاد اقامه نماز استان: نماز نقش اساسی در آرامش انسان دارد؛ آرامشی که فراتر از آسایش مادی است.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان یزد، شورای اقامه نماز پارک علم و فناوری یزد به ریاست مجید شخصی نیائی و با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید اکبر موسوی مدیر ستاد اقامه نماز استان و سایر اعضا در روز سه‌شنبه پنجم آبان‌ماه برگزار شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید اکبر موسوی مدیر ستاد اقامه نماز استان در این نشست با تأکید بر جایگاه والای نماز در معارف اسلامی اظهار داشت: در قرآن کریم بیش از ۹۰ آیه به نماز اشاره‌شده اما خداوند هیچ‌گاه نفرموده «نماز بخوانید»، بلکه همواره بر «اقامه نماز» تأکید شده است؛ یعنی فراهم‌سازی بستر و فرهنگ‌سازی برای نماز در جامعه.

وی با اشاره به آیه شریفه «الَّذِینَ إِنْ مَکَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاهَ» افزود: مؤمن واقعی زمانی که به قدرت و مسئولیت می‌رسد، چه در جایگاه استاندار باشد و چه مدیر، موظف است زمینه اقامه نماز را در جامعه و محیط کاری فراهم کند.

مدیر ستاد اقامه نماز استان در ادامه بابیان نمونه‌ای عینی از آثار و برکات نماز در حوزه اقتصادی گفت: در استان البرز کارخانه‌ای با ۴۰۰ کارگر وجود دارد که هنگام اذان، ۳۹۰ نفر از کارگران در مسجد کارخانه که از بهترین مساجد استان است، نماز جماعت اقامه می‌کنند و تنها ۱۰ نفر که در پست‌های حساس هستند پس‌ازآن مشغول نماز می‌شوند.

وی افزود: مدیرعامل این کارخانه نقل می‌کرد که نماینده یک شرکت آلمانی پس از مشاهده فضای معنوی و نمازخواندن کارگران، با اعتماد کامل، قطعه موردنیاز را بدون دریافت پیش‌پرداخت ارسال کرد که این نشان‌دهنده برکات معنوی نماز حتی در روابط اقتصادی بین‌المللی است.

موسوی تأکید کرد: نماز نقش اساسی در آرامش انسان دارد؛ آرامشی که فراتر از آسایش مادی است. هر کس آسایش دارد معنایش این نیست که آرامش دارد ولی هرکس آرامش داشته باشد به دنبال آن آسایش هم خواهد داشت و این آرامش با یاد خدا به دست می آید.

مدیر ستاد اقامه نماز استان با اشاره به مطالعات داخلی در زندان‌ها و محیط‌های اجتماعی، یادآور شد: در میان افراد با جرم‌های خشن، بیش از 95 درصد اهل نماز نبوده‌اند که این رقم به‌وضوح نشان می‌دهد که نماز، خط مقاومت انسان در برابر گناه و انحراف است.

مدیر ستاد اقامه نماز استان در پایان تأکید کرد: اگر بخواهیم نسلی سالم، متعهد و دور از جرم پرورش دهیم، باید اولویت اول را به اقامه نماز و تربیت نسل نماز باور اختصاص دهیم.

وی افزود: نماز جماعت، باعث وحدت، برابری و برادری است؛ جایی که همه در یک صف و در برابر خداوند برابرند. اقامه نماز در محیط‌های اداری و آموزشی، زمینه‌ساز شکل‌گیری فرهنگ نماز در تمامی لحظات زندگی است و ما موظفیم این فرهنگ را در سطح شهر تقویت کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا