مدیر ستاد اقامه نماز کردستان از مجموعه فرهنگی، هنری و ورزشی ایثار بازدید کرد
مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان: در دوره های آموزشی که توسط ادارات در این مجموعه برگزار می شود با ستاد اقامه نماز نیز هماهنگی شود که با اعزام مدرسین مباحثی هم در مورد اهمیت نماز و شیوه های دعوت به نماز مطرح شود.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کردستان، نوزدهم آبان ماه با دعوت مدیریت مجموعه فرهنگی، هنری و ورزشی ایثار، مدیر ستاد اقامه نماز و کارشناس فرهنگ، آموزش و پژوهش این ستاد از امکانات و ظرفیت های مجموعه ایثار بازدید بعمل آوردند.
پس از اقامه نماز جماعت جلسه ای به منطور تعامل و همکاری این مجموعه با ستاد اقامه نماز در جهت توسعه و ترویج فرهنگ نماز تشکیل شد.
در ابتدای جلسه عباسیان مدیر مجموعه فرهنگی، هنری و ورزشی ایثار ضمن خیرمقدم به مدیر و همراهان توضیحاتی درخصوص ظرفیت های مجموعه ایثار ارائه کرد.
وی افزود: جهت اقامه نماز برای کارکنان، مسافرین و استفاده کنندگان از برنامه های این مجموعه، نمازخانه خواهران و برادران آماده و تجهیز شده است و باور داریم اقامه نماز علاوه بر انجام یک فریضه الهی به کار و تلاش ما و ابن محموعه برکت خواهد داد لذا برای این امر مقدس از همه امکانات استفاده خواهیم کرد.
در ادامه عظیمی مدیر ستاد اقامه نماز ضمن تشکر بابت تشکیل جلسه گفت: این مجموعه از امکانات و ظرفیت های زیادی برخوردار است و اقشار مختلف جامعه از جمله ادارات و سازمان ها از این خدمات استفاده می کنند و قطعا افراد زیادی در وقت نماز حضور خواهند داشت لذا باید امکانات لازم برای اقامه نماز فراهم باشد.
وی افزود: در دوره های آموزشی که توسط ادارات در این مجموعه برگزار می شود با ستاد اقامه نماز نیز هماهنگی شود که با اعزام مدرسین مباحثی هم در مورد اهمیت نماز و شیوه های دعوت به نماز مطرح شود.
ضمنا پس از گفت و گو های لازم مقرر شد در اسرع وقت نسبت به تامین امام جماعت اقدام نمایند.