اخبارکرمان

جلسه شورای اقامه نماز شهرستان بم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کرمان،جلسه شورای اقامه نماز شهرستان بم روز سه شنبه چهارم شهریور ماه با حضور حجت الاسلام عربپور مدیر ستاد اقامه نماز استان،دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان،امام جمعه،فرماندار شهرستان و دیگر مسئولین در محل فرمانداری شهرستان بم تشکیل شد.

حجت الاسلام عربپور در این جلسه  طی سخنانی بر اهمیت ترویج فرهنگ نماز و تبیین فرهنگ مهدویت تاکید کرد و گفت:مسئله نماز باید مسئله اصلی مدیران باشد چرا که هم قرآن هم مقام معظم رهبری هم دولت در ادوار مختلف بر ترویج فرهنگ نماز تاکید نموده‌اند و آن را وظیفه حکومت می‌دانند اینکه رئیس شورای اقامه نمازدر شهرستانها فرماندار باشد یک امر حکومتی است.

وی گفت: هماهنگی بین دستگاه‌ها از یک سو می‌تواند به امر نماز کمک کند و نظارت ستاد اقامه نماز بر نماز دستگاه‌ها به توسعه فرهنگ نماز بین دانش آموزان و دانشجویان و سایر اقشار جامعه کمک میکند.

حجت الاسلام عرب‌پور عنوان کرد: در بحث مهدویت نیز عشق و ارادت به ساحت مقدس حضرت ولیعصر سرمایه اصلی برای خدمت در این ساحت است کسانی که در بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود خدمت می‌کنند بدون هیچگونه توقع مادی بخشی از توان و وقت خود را صرف ترویج فرهنگ مهدویت می‌نمایند.

در این جلسه عیدی فرماندار شهرستان بم  اظهار داشت: که فرمانداری وظیفه خود می‌داند به هر شکل ممکن این تکلیف و  وظیفه را   به خوبی انجام داده و از برکات ان بهره‌مند شود.

حجت الاسلام علی آبادی دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان بم  نیز گزارشی از  مصوبات جلسات سابق این دو شورا  ارائه کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا