دوره آموزشینماز ویژه مدیران، دبیران و آموزگاران مدارس شهرستانسامان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان چهارمحال و بختیاری، دوره آموزش تخصصی نماز ویژه مدیران، دبیران و آموزگاران مدارس ابتدایی شهرستانسامان (طرح مبین، معلمان سوم ابتدایی و دبیران پایه هشتم) به صورت تجمیعی، روز یکشنبه، بیستم مهرماه با حضور و تدریس حجت الاسلام و المسلمین محمد کریمی مدیر ستاد اقامه نماز استان در سالن جلسات آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین محمد کریمی مدیر ستاد اقامه نماز استان ضمن اشاره به زمان برگزاری این دوره آموزشی در سه ماهه سوم سال جاری گفت: مخاطبان ما در این دوره، مدیران، دبیران دین و زندگی و معلمان پایه سوم ابتدائی دخترانه مدارس دولتی، غیردولتی و هیات امنایی بودند.
وی افزود: مدیران و معلمان مدارس باید اولویت اول کاری خود را ترویج فرهنگ نماز قرار دهند و دانش آموزان را به اقامه نماز اول وقت تشویق کنند، چرا که نماز به عنوان معراج مومنین، سیمای مکتب و نور معرفت، بهترین وسیله توجه به خدا معرفی شده است و تا جایی اهمیت دارد که سبب قبولی اعمال دیگر است و همچنین برترین وسیله ای است که بندگان به واسطهی آن به خداوند تقرب میجویند.
مدیر ستاد اقامه نماز چهارمحال و بختیاری خاطر نشان کرد: افزایش مستمر آگاهی مدیران نسبت به آثار، آداب و احکام نماز و نقش ها و مسئولیت های خود، آشنایی با نقش و وظیفه دبیران در تربیت دینی دانش آموزان و آمادگی بیشتر علمی و عملی معلمان در مهیا نمودن دانش آموزان در ورود به مرحله تکلیف از جمله اهداف برگزاری این دوره های آموزشی نماز بودند.