اخبارکرمان

نشست دانش آموزی با موضوع نماز در مدرسه شاهد رفسنجان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کرمان، روز شنبه مورخ بیستم اردیبهشت ماه، نشست دانش آموزی با موضوع نماز در مدرسه شاهد رفسنجان برگزار شد.

در این نشست حجت الاسلام حسینی دبیر ستاد اقامه نماز پیرامون اهمیت نماز سخنانی ایراد کرد.

وی  گفت : انسان موجودی است مرکب از جسم و روح، همان طور که جسم انسان به غذا ، آسایش و ورزش احتیاج دارد روح بشر نیز برای سلامتی و شادابی خود به غذا و آرامش نیاز دارد.

دبیر ستاد اقامه نمازشهرستان رفسنجان  اشاره کرد: مطابق آموزه های دینی نماز و نیایش غذای روح و مایه آرامش و تقویت آن می گردد.

حجت الاسلام حسینی گفت : قرآن از نماز به عنوان ذکر یاد نموده است و ذکر خدا باعث آرامش روان است و آیه مربوطه را تشریح کرد.

وی بیان کرد: نماز حکم شارژر باطری موبایل را دارد که بدون شارژر امکان تماس نیست و انسان نیز بدون نماز نمی تواند با خدا راز و نیاز کند و اگر نماز در اول وقت خوانده شود باعث می شود انسان با روحیه ای بهتر و بیشتر به کار های روزمره ادامه دهد.

نشست دانش آموزی با موضوع نماز در مدرسه شاهد رفسنجان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا