اخبارچهارمحال و بختیاری

مدیر ستاد اقامه نماز استان با مدیر شعب بانک کشاورزی چهارمحال‌و‌بختیاری دیدار کرد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان چهارمحال و بختیاری، در آستانه فرارسیدن ماه پرفضیلت رمضان، روز سه شنبه، بیست و هشتم بهمن ماه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد کریمی مدیر ستاد اقامه نماز با حسن نصیری مدیر شعب بانک کشاورزی استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، حسن نصیری مدیر شعب بانک کشاورزی استان ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان، این ماه را فرصت ارزشمندی برای خودسازی، ترویج فرهنگ نورانی نماز و تقویت روحیه معنوی در محیط‌های اداری دانست و گفت: بانک کشاورزی همواره در کنار انجام رسالت‌های اقتصادی و خدمت‌رسانی به بخش کشاورزی، توجه ویژه‌ای به برنامه‌های فرهنگی و دینی به‌ویژه ترویج فریضه الهی نماز دارد.

وی با اشاره به اهمیت نقش نماز در ارتقای سلامت اداری و معنویت در سازمان‌ها افزود: فراهم‌سازی بستر مناسب برای اقامه نماز جماعت در شعب و حمایت از برنامه‌های فرهنگی مرتبط با این فریضه الهی از اولویت‌های مدیریت شعب استان است.

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد کریمی مدیر ستاد اقامه نماز استان نیز با قدردانی از رویکرد فرهنگی بانک کشاورزی، بر نقش دستگاه‌های اجرایی در توسعه و ترویج فرهنگ نماز تأکید کرد و گفت: توجه به نماز در محیط کار موجب افزایش برکت، همدلی و ارتقای روحیه مسئولیت‌پذیری در بین کارکنان می‌شود.

وی همچنین ماه مبارک رمضان را بهترین فرصت برای تعمیق ارزش‌های دینی، برگزاری برنامه‌های فرهنگی و انس بیشتر کارکنان با قرآن و معارف اسلامی دانست و آمادگی ستاد اقامه نماز استان را برای همکاری با بانک کشاورزی در اجرای برنامه‌های مشترک فرهنگی اعلام کرد.

در پایان این دیدار بر توسعه همکاری‌های مشترک، برگزاری دوره‌های آموزشی معارف نماز و تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در شعب بانک کشاورزی استان تأکید شد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان با مدیر شعب بانک کشاورزی چهارمحال و بختیاری دیدار کرد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا