اخبارمازندران

دومین همایش سراسری نماز در سپاه کربلا مازندران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان مازندران، دومین همایش سراسری نماز در سپاه کربلا مازندران روز شنبه بيست و دوم دي ماه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین طیبی فر جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه، سردار مسلمی فرمانده سپاه کربلا، حجت الاسلام و المسلمین بهرامی مسئول نمايندگي ولي فقيه در سپاه استان و حجت الاسلام  عباسعلي ابراهیمی مدیر ستاد اقامه نماز استان مازندران در سالن الغدير سپاه كربلا برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین بهرامی در این همایش گفت: آنچه که از روایات و آیات استخراج می‌شود، این است که نماز پناهگاه می‌باشد، بهترین پناهگاه برای مومنین و انسان نماز است، نماز داروی فراموشی است، وسیله‌ی ذکر است، نشانه مکتب ماست، معلم اخلاق ماست، یک معلم خوب اجازه نمی‌دهد شاگردانش دچار انحراف شوند، داروی تکبر است،

وی ادامه داد: حضرت علی (ع) وقتی خبر شهادت حضرت زهرا (س) را شنیدند، برای اینکه این مصیبت بر او آسان شود، دو رکعت نماز خواندند، قبل غسل دادن بانوی گرانقدر اسلام هم دو رکعت نماز خواندند و بعد از خاکسپاری هم دو رکعت نماز خواندند، برادران و خواهران عمل حضرت علی (ع) به ما نشان می‌دهد که تمسک به نماز داشته باشیم و در کارهای سخت و دشوار از نماز استعانت بجوییم. نماز اراده انسان را قوی می‌کند.

حجت الاسلام ابراهيمي با اشاره به اهميت و جايگاه نماز در كاهش آسيب هاي اجتماعي فحشا و منكرات گفت: ستون، پرچم و نماد دين اسلام نماز است و همه وظيفه داريم در راستاي ترويج و توسعه فرهنگ نماز گام برداريم .

مدير ستاد اقامه نماز مازندران گفت: اگر ظرفيت بسيج و سپاه در حوزه فرهنگ سازي نماز به طور جدي وارد شود مي تواند موجب تحول جدي در امر ترويج فرهنگ اقامه نماز در سراسر استان گردد.

وي از نمايندگي ولي فقيه در سپاه كربلا به پاس برگزاري دومین همایش سراسری نماز در سپاه کربلا تشكر و ابراز اميدواري نمود تا با مشاركت و همكاري اقشار مختلف بسيج در سراسر استان، منويات و سياست هاي ابلاغي مقام معظم رهبري (مدظله العالي) كه در غالب سي و يك پيام به اجلاس هاي مختلف نماز اجرايي شده و يك حركت جهادي و ماندگار در عرصه اقامه نماز در مازندران شكل بگيرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین طیبی فر با اشاره به نقش اقامه نماز در جامعه و بهره‌گیری از ظرفیت بسیج و سپاه در اقامه نماز، اظهار داشت: برپایی نماز همانند سپری در برابر تیر‌های گناهان بوده و پیامد آن تولی و تبری است.

وی تصریح کرد: «الصلاه عمود الدین» برای برپا داشتن نماز است و باید دستور الهی را در برپا داشت این فریضه الهی مورد توجه قرار داد.

جانشین نماینده ولی‌فقیه در سپاه نماز را راهکاری برای دوری از گناهان بیان کرد و ادامه داد: همایش نماز در سپاه کربلا الگوسازی برای دستگاه‌های اجرایی مدارس و دانشگاه‌ها به شمار می‌آید.

طیبی‌فر با تاکید بر اینکه اقامه نماز تمدن‌ساز و اقتدار آفرین است، بیان کرد: این مهم بسترساز جامعه تمدنی است.

وی یادآور شد: نماز  حرکت معنوی جهانی و عبادتی بین‌المللی است و دانشگاه بزرگ در تحقق تمدن اسلامی به شمار می‌آید.

جانشین نماینده ولی‌فقیه در سپاه بیان کرد: نماز سبب آموزش و آمادگی فکری، رزمی، انقلابی می‌شود و آرامش روحی را به دنبال دارد.

طیبی‌فر عنوان کرد: نماز باور به ذات اقدس حضرت حق است که نتایجی نیز به همراه دارد و مهم‌ترین تاثیر اقامه آن، توجه و رسیدگی به جامعه اسلامی است.

جانشین نماینده ولی‌فقیه در سپاه استفاده از بسیج اقشاری در نهاد‌ها و مراکز را راهکاری برای ترغیب اقامه نماز اول وقت در کشور عنوان کرد.

در این همایش به منظور اهمیت اقامه نماز اول وقت، بیش از ۳۰ فعال در این حوزه، در موضوعات مختلف مورد، مورد تجلیل قرار گرفتند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا