اخبارهمدان

جشن تکلیف دانش‌آموزان پایه هشتم در شهرستان بهار برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان همدان، جشن تکلیف دانش‌آموزان پایه هشتم دبیرستان علیگلی با حضور مسئولان آموزش و پرورش و حوزه علمیه شهرستان، روز سه شنبه شانزدهم اردیبهشت ماه در محل حوزه علمیه شهرستان بهار برگزار شد.

این برنامه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط دانش‌آموز قاری، علی ملکی آغاز شد و در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین زارعی، معاون آموزشی حوزه علمیه، سخنانی در مورد اهمیت تکلیف، عبودیت و نقش نوجوانان در جامعه اسلامی بیان کرد.

همچنین به مناسبت دهه کرامت، دو تن از دانش‌آموزان، محمدصالح زارع و محمدامین ایوبی، به اجرای مولودی‌خوانی در مدح امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) پرداختند.

دانش‌آموزان متدین با قرائت سوگندنامه‌ای، بر پایبندی به ارزش‌های دینی و تبعیت از ولایت فقیه تأکید کردند. در پایان برنامه نیز لوح تکلیف و هدایایی شامل کیف ورزشی و بسته‌های معرفتی (قرآن، کتاب احکام، جانماز، مهر، تسبیح و عطر) به آنها اهدا شد.

پس از مراسم، دانش‌آموزان در نماز جماعت شرکت کرده و مهمان سفره الهی شدند.

جشن تکلیف دانش‌آموزان پایه هشتم در شهرستان بهار برگزار شد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا